PC Gaming Show nasıl izlenir: Bugün En Çok Arananlar

PC Gaming Show: Most Wanted bugün (30 Kasım) gerçekleşecek ve geleceğin en heyecan verici PC oyunlarına göz atacak ve heyecan verici birçok fragman ve duyuru sunacak. gelecek oyunlar. Kaçırmak istemiyor musun? Bilmeniz gereken her şey burada. PC Gaming Show: Most Wanted nasıl izlenir? İzleyiciler, 13:00 ET / 10:00 PT / 18:00 GMT / 19:00 CET […]

PC Gaming Show nasıl izlenir: Bugün En Çok Arananlar

PC Gaming Show: Most Wanted bugün (30 Kasım) gerçekleşecek ve geleceğin en heyecan verici PC oyunlarına göz atacak ve heyecan verici birçok fragman ve duyuru sunacak. gelecek oyunlar. Kaçırmak istemiyor musun? Bilmeniz gereken her şey burada.

PC Gaming Show: Most Wanted nasıl izlenir?

İzleyiciler, 13:00 ET / 10:00 PT / 18:00 GMT / 19:00 CET (veya 1 Aralık 05:00 AEDT) itibarıyla PC Gaming Show: Most Wanted’ı şu adresten izleyebilecek: Seğirme, Twitch oyun, Youtube (aşağıda gömülüdür), Steam ve Çin’de Bilibili.

Yedi farklı dilde (İngilizce, Fransızca, İspanyolca, Almanca, Korece, Japonca ve Mandarin (basitleştirilmiş)) yerelleştirilmiş altyazılarla izlenebilecek. Aksi takdirde Distortion2, QTCinderella ve MissMikkaa gibi bazı önemli yayıncılar da canlı tepkileriyle birlikte etkinliği yayınlayacak.

Intel ile ortaklaşa oluşturulan PC Gaming Show: Most Wanted’ın neyle ilgili olduğunu bilmiyorsanız, dünyanın dört bir yanından 70 kişi tarafından oylanan, en heyecan verici – ancak şu anda yayınlanmamış – ilk 25 PC oyununu sıralıyor. onun ‘Konsey’i. Bunlar arasında içerik oluşturucular, oyun endüstrisindeki önemli kişiler ve TechRadar Gaming’in kendi baş editörü Jake Tucker gibi gazeteciler yer alıyor.

Sunuculuğunu Frankie Ward’ın üstleneceği gösteri iki saat sürecek ve ikonik anlatıcı tarafından anlatılacak. Baldur’un Kapısı 3, Amelia Tyler. Aynı zamanda aşağıdaki gibi oyunlara yeni görünümler de içerecektir: Pasifik Yoluoynanabilir üçüncü klanı ortaya çıkarın Vampir: Maskeli Balo – Bloodlines 2, ayrıca çeşitli oyun stüdyolarındaki kamera arkası görüntüleri ve geliştiricilerle röportajlar gösteriliyor. Bu röportajlardan biri Leslie Benzies ve Adam Whiting’le yapıldı. HER YER geliştirici Bir Roket Çocuk Oluşturun.

İlk 25 listesine neyin gireceğini ise izleyicilerin bekleyip görmesi gerekecek. PC Gamer’ın küresel genel yayın yönetmeni Evan Lahti şunları söyledi: “En Çok Arananlar listesi, en büyük serilerle yan yana küçük stüdyolardan gelen sürpriz mücevherleri içerecek, çünkü bu PC oyunlarının hikayesi.”

Yeni oyun önerileri arıyorsanız, listelerimize göz atmayı unutmayın. en iyi açık dünya PC oyunlarıaynı zamanda en iyi bilgisayar oyunları daha geniş.

Teknory

Tepkiniz nedir?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow